Mer om Boställets vedugnsbageri och sortiment

På Bostället odlar vi litet grön sparris för försäljning. Sparrissäsongen sträcker sig från i maj någon gång (beroende på hur tidig våren är) till midsommar. Färsk sparris hastigt stekt i smör med salt och peppar är fantastiskt gott, tycker vi!

150928 033

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I vår äggbod finns det färska ägg från Västerlösa Södergård. I äggboden är det självbetjäning och öppet när du vill men är det öppet i butiken får du gärna betala där. Ibland säljer vi ägg från våra egna hönor. De är inte så många hönor och värper inte alltid så flitigt men de bidrar till vår härlig miljö och är fina att titta på.

 

151209 001

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi bakar på mjöl från Orga kvarn. De köper spannmål så nära kvarnen de kan och deras mjöl finns också att köpa hos oss. Vi säljer Sänkdalens glass om du föredrar glass till fikat och deras fina rapsolja finns också. Du hittar också honung, sylt och saft från lokala producenter.Vi har utvalda böcker och annat trevligt i vår gårdsbutik. Börslycke gårds är produkter finns hos oss. Deras kolor, marmelader och sallatsdressingar är så goda!

Behöver du en present? Vi kan ordna med presenter i form av gott bröd med lokalproducerade tillbehör; ost, chark, marmelad mm. Vi skräddarsyr din gåva efter dina önskemål.

 

alla130617 2034

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kan ordna med presenter i form av gott bröd med lokalproducerade tillbehör; ost, chark, marmelad mm. Vi skräddarsyr din gåva efter dina önskemål.